
Слово “періг”, яке став активно просувати для своєї продукції шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко, роздратував телеведучу Людмилу Добровольську.
Про це повідомляє Редактор з посиланням на допис телеведучої.
З цього приводу Добровольська вирішила піти далі та саркастично покреативити.
“Креативний креатив – берете яєшню, називаєте її єєшня – і ви автор нового гастробренду)) Не забувайте наголошувать, шо ваша авторська єєшня – це вам не яєшня, бо вона “інакша і нетипова”, і взагалі – українська душа і повернення до джерел. До авторського борштю пропонуйте авторські панпушки, а до перога- канпот, як “щось змістовне, українське, круте і вдумливе”. Віртуозно, як на мене. Чесно)) Пішла творити шедевр, заварю запашного українського чою. Або чию“, — написала телеведуча.
Слід зазначити, що слово “періг” є в словнику української мови за редакцією лексикографа Бориса Грінченка.
Як повідомляв Редактор, шеф-кухар Клопотенко на тлі скандалу з Лаврою вразив телеведучого Грубича зверненням.
Читайте також:
Вірусний скандал: чи правда Євгену Клопотенку написав редактор видання «Заборона»
періг = пиріг!!! у чому спір???