Головні новини

У ГУР розкрили справжню причину почастішання авіакатастроф в Росії

Речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов розповів, які негаразди у російських окупантів відбуваються з військовими пілотами.

Так, в ефірі телеканалу Freedom Юсов зазначив, що через великі втрати росіян на війні в Україні, в тому числі серед авіації, окупантам довелося скоротити програми підготовки пілотів.

«Не встигають навчати. Великі втрати. Стандарти навчання знижено максимально. Щодо новобранців і щодо контрактників та призовників. І навіть пілотів. Вимоги до російських пілотів сьогодні і до повномасштабного вторгнення — вони абсолютно різні», — розповів речник ГУР.

За його словами, це видно за кількістю втрат у повітрі у самій Російській Федерації.

«Просто недосвідчені люди, які не повинні були сідати за штурвал літака або вертольота. Це відбувається повсюдно. Якість, безумовно, страждає», — зазначив Юсов.

Росіяни, як підкреслив Юсов, традиційно якість компенсують кількістю.

«Це тактика, яка з часів Суворова та Жукова мало змінилася для Російської імперії. Але це також привід для кожної російської матері, сестри, дружини рано чи пізно замислитися: заради чого ваша рідна людина стала калікою або була вбита на війні в Україні», — зазначив речник ГУР.

В Росії розбився військовий літак
В Росії розбився військовий літак

Як повідомляв «Редактор», знайдений мертвим другий пілот знищеного російського Ту-22М3.

Іван Мазур

Засновник та керівник сайту "Редактор"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *